The story behind BP MELANIN RICH​

Mijn naam is Britteney Riedewald en ik ben de trotse eigenaresse van BP MELANIN RICH. Zou jij meer over mijn merk te weten willen komen? Lees dan verder…

DIT IS BP MELANIN RICH
______________________

BP staat voor Britje Pitje de (bijnaam van de) eigenaar van de kleding lijn. De twee letters worden ook gezien als ‘Be Proud’ of.

Melanin staat voor pigment.
Rich staat voor rijk.
Nederlands vertaalt: Pigment rijk (waardoor jouw huid een kleurtje heeft).

HET VERHAAL ACHTER BP MELANIN RICH
_______________________

BP MELANIN RICH is opgericht door een kleine gebeurtenis van vroeger waardoor ik jaren later mijn gebeurtenis stopte in mijn creativiteit.

Een apart verhaaltje… Mijn zes jarige zusje (inmiddels 11) werd in groep 3 gepest omdat ze licht was van kleur, maar een groot donker vlek over haar gezicht heeft lopen. Ze vonden het raar een licht kleurig meisje met een donkere vlek dat op Afrika lijkt op haar gezicht. Huilend zat ze op de trap denkende dat ze niet mooi is met haar vlek. Het heeft mij zo erg geraakt dat ik stiekem toen zij niet keek er om moest huilen. Mijn zusje zo klein en moest gepest worden, omdat ze een super mooi vlekje op haar gezicht heeft wat haar juist apart, mooi en uniek maakte? 

Mijn brand staat voor iedereen. Zwart, wit, blauw, paars. Ik wil niet alleen mijn zusje, maar ook andere de power geven!

Ook al zul jij niet meteen aan mijn merk merken dat het staat voor; story’s, power and proud, maar zodra jij mijn ontwerpen en mijn werk met prachtige modellen ziet. Hoop ik jou wel, het te laten voelen. De naam BP MELANIN RICH staat dicht bij mij, dicht bij mijn mensen en dicht bij velen.

“Its not only the design. It is the power behind the design”

Sluit Menu
×
×

Winkelmand